AMI Kappers Rheden

AMI Kappers Rheden is een Kapper gelegen aan Groenestraat 28A in Rheden.

Meer informatie over AMI Kappers Rheden in Rheden

Bij AMI Kappers Rheden kun je altijd terecht, met of zonder afspraak. Ze bieden persoonlijke aandacht, goed advies, creativiteit en passie voor het vak. In de salon kun je terecht voor trendy haarmode, maar ook voor traditionele kapsels. Ze zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen en de medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Of je nu een balayage, permanent, highlights of alleen je uitgroei wilt bijwerken, bij AMI Kappers Rheden zorgen ze ervoor dat je met een glimlach de salon verlaat. Ze geloven dat het accentueren van jouw identiteit ervoor zorgt dat je je happy voelt. Bij AMI Kappers ben je altijd welkom, dus loop gerust zonder afspraak binnen of maak online een afspraak. Ze bieden ook studentenkorting en je kunt hen volgen op social media om geïnspireerd te blijven.

Wil je weten wat AMI Kappers Rheden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMI Kappers Rheden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMI Kappers Rheden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMI Kappers Rheden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar AMI Kappers Rheden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMI Kappers Rheden

Bezoekers bekeken ook