Kapsalon Bibob

Kapsalon Bibob is een Kapper gelegen aan Taxuslaan 6 in Dieren.

Meer informatie over Kapsalon Bibob in Dieren

Bel voor een afspraak naar kapsalon Bibob in Dieren. De eigenaresse, Fennie Lentink, heeft sinds 1993 een salon aan huis en heeft veel ervaring in het kappersvak. Het belangrijkste is dat er goed gekeken wordt naar wat het haar wil en hoe het valt, zodat de kwaliteit behouden blijft en het perfecte kapsel gecreëerd kan worden. In de salon wordt gewerkt met het merk Wella Professionel, dat voor alle haartypes de juiste behandeling biedt. Er wordt op afspraak gewerkt, dus er zijn geen wachttijden en u wordt altijd door dezelfde kapster behandeld. De koffie staat altijd klaar! De kapsalon houdt zich aan het coronaprotocol en verzoekt klanten om hun afspraak af te zeggen als ze verkouden zijn of koorts hebben. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur en op dinsdag en vrijdag ook van 18:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag is de salon geopend van 08:30 tot 12:30 uur. De salon is gesloten van dinsdag 3 tot en met 7 oktober 2023 en op dinsdag 10 oktober weer geopend. Het adres van de salon is Taxuslaan 6, 6951 NW Dieren en voor een afspraak kunt u bellen naar 0313-414192. Bij de salon is het ook mogelijk om contactloos te betalen.

Wil je weten wat Kapsalon Bibob verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Bibob of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Bibob? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Bibob het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Kapsalon Bibob reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Bibob

Bezoekers bekeken ook