CJ Coiffure

CJ Coiffure is een Kapper gelegen aan Wilhelminastraat 25 in Velp.

Meer informatie over CJ Coiffure in Velp

CJ Coiffure is een kapsalon in Velp die gespecialiseerd is in haarverzorging en styling. Ze bieden onder andere knip- en kleurservices aan en hebben een vakkundig team van topstylisten die ervoor zorgen dat je de perfecte look krijgt die bij jouw persoonlijkheid past. De salon staat bekend om haar exclusieve salonervaring en is gevestigd in Velp sinds 1989. CJ Coiffure onderscheidt zich door een persoonlijke en professionele behandeling van klanten en voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van haarmodelijn 2022. Je kunt een afspraak maken via telefoon of online en ontdekken wat de trends van dit moment zijn. CJ Coiffure is aangesloten bij ANKO en is erkend als leerbedrijf. Je kunt ook contact met hen opnemen via e-mail.

Wil je weten wat CJ Coiffure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CJ Coiffure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CJ Coiffure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CJ Coiffure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar CJ Coiffure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CJ Coiffure

Bezoekers bekeken ook