It's 4 Hair

It's 4 Hair is een Kapper gelegen aan Groenestraat 66A in Rheden.

Meer informatie over It's 4 Hair in Rheden

IT'S 4 HAIR is een kapperszaak in Rheden die gespecialiseerd is in zowel heren- als dameskapsels. Ze hebben een deskundig team dat advies kan geven en kan helpen met alles op het gebied van kapperswerk, zoals knippen, kleuren, föhnen, opsteken, permanenten, baard trimmen, wenkbrauwen verven-epileren, bruidskapsels en visagie. De salon is geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Het adres is Groenestraat 66A in Rheden en ze zijn te bereiken op telefoonnummer 026 - 4954566 of via e-mail op info@its4hair.nl.

Wil je weten wat It's 4 Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van It's 4 Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij It's 4 Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je It's 4 Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar It's 4 Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. It’s 4 Hair

Bezoekers bekeken ook