Dierking Coiffures Rheden

Dierking Coiffures Rheden is een Kapper gelegen aan Groenestraat 39 in Rheden.

Meer informatie over Dierking Coiffures Rheden in Rheden

Bij Dierking Coiffures in Arnhem, Zevenaar en Rheden vind je geen gewone kappers, maar echte specialisten die er alles aan doen om jou te laten stralen! Dierking Coiffures is aangesloten bij Intercoiffure Nederland, waar alleen de beste kappers lid van mogen zijn. Het team volgt de internationale haarmode, bezoekt shows en volgt talloze cursussen. Ze geven graag een persoonlijk advies en staan garant voor kwaliteit. Het bewijs hiervan is de Intercoiffurester, een internationale organisatie waarbij alleen hooggekwalificeerde kappers zijn aangesloten. Dierking Coiffures is al sinds 1985 lid van deze gerenommeerde club. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals knip- en scheerbeurten voor heren en kleurbehandelingen. Je kunt hen volgen op Instagram en vindt hun openingstijden op hun website.

Wil je weten wat Dierking Coiffures Rheden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dierking Coiffures Rheden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dierking Coiffures Rheden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierking Coiffures Rheden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Dierking Coiffures Rheden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dierking Coiffures Rheden

Bezoekers bekeken ook