Manueel Therapeuten.Com A. te Boekhorst R Giesen A Hetterscheid

Manueel Therapeuten.Com A. te Boekhorst R Giesen A Hetterscheid is een Fysiotherapeut gelegen aan Wilhelminaweg 15 D in Dieren.

Meer informatie over Manueel Therapeuten.Com A. te Boekhorst R Giesen A Hetterscheid in Dieren

Op donderdag 19 oktober is de praktijk gesloten en niet bereikbaar, maar vanaf vrijdag 20 oktober zijn we weer telefonisch bereikbaar. De locatie in Doesburg is permanent gesloten en we behandelen nu alleen nog in Dieren. Onze praktijk maakt gebruik van een unieke behandelmethode die gebaseerd is op de filosofie en methodes van G.J. Westera, een van de grondleggers van de manuele therapie. We combineren zijn methodes met de huidige kennis van manuele therapie. Door de jaren heen hebben we veel mensen geholpen met hun specifieke klachten. Als u meer wilt weten over onze praktijk, kunt u contact opnemen met onze praktijk in Dieren voor vrijblijvend advies.

Wil je weten wat Manueel Therapeuten.Com A. te Boekhorst R Giesen A Hetterscheid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Manueel Therapeuten.Com A. te Boekhorst R Giesen A Hetterscheid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Manueel Therapeuten.Com A. te Boekhorst R Giesen A Hetterscheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Manueel Therapeuten.Com A. te Boekhorst R Giesen A Hetterscheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Manueel Therapeuten.Com A. te Boekhorst R Giesen A Hetterscheid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Manueel Therapeuten.Com A. te Boekhorst R Giesen A Hetterscheid

Bezoekers bekeken ook