Xpert Handtherapie Arnhem - Velp

Xpert Handtherapie Arnhem - Velp is een Fysiotherapeut gelegen aan Middellaan 8a in Velp.

Meer informatie over Xpert Handtherapie Arnhem - Velp in Velp

Xpert Clinic is een gespecialiseerde kliniek voor hand-, pols-, elleboog- en schouderbehandelingen, met meer dan 30 vestigingen in Nederland. Patiënten kunnen binnen 5 werkdagen terecht voor een afspraak, en vaak zelfs dezelfde dag of de volgende dag op verzoek van de behandelend arts. De kliniek biedt gespecialiseerde zorg door fysio- en ergotherapeuten die zich volledig toeleggen op de behandeling van hand-, pols-, elleboog- en schouderproblemen. De behandelingen worden uitgevoerd volgens de nieuwste en meest effectieve methoden en richtlijnen, en de kwaliteit wordt voortdurend geëvalueerd door middel van vragenlijsten. Xpert Clinic gelooft in specialisatie en richt zich volledig op deze regio van het lichaam, waardoor de therapeuten specialisten worden in hun vakgebied. De kliniek heeft contracten met alle zorgverzekeraars en biedt vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering voor fysiotherapie en vanuit de basisverzekering voor ergotherapie.

Wil je weten wat Xpert Handtherapie Arnhem - Velp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Xpert Handtherapie Arnhem - Velp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Xpert Handtherapie Arnhem - Velp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xpert Handtherapie Arnhem - Velp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Xpert Handtherapie Arnhem - Velp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Xpert Handtherapie Arnhem – Velp

Bezoekers bekeken ook