Oncologie Netwerk Rheden

Oncologie Netwerk Rheden is een Fysiotherapeut gelegen aan Worth Rhedenseweg 28A in Rheden.

Meer informatie over Oncologie Netwerk Rheden in Rheden

Oncologie Netwerk Midden Gelderland is een netwerk van zorgverleners die mensen met kanker en hun naasten ondersteunen. Ze bieden ondersteunende begeleiding vanuit verschillende invalshoeken tijdens en na de behandeling van kanker. De zorgverleners in het netwerk kennen elkaar en kunnen de behandelingen snel en goed op elkaar afstemmen. Ze maken ook afspraken met ziekenhuizen of revalidatiecentra om ervoor te zorgen dat de zorg die u thuis krijgt in samenhang is met de zorg in het ziekenhuis of het revalidatiecentrum. Om gebruik te maken van de zorgverleners in het netwerk heeft u mogelijk een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Of de zorg vergoed wordt, hangt af van de zorgverlener en uw zorgverzekering. Het is belangrijk om vooraf bij uw zorgverzekeraar te informeren of u de kosten vergoed krijgt.

Wil je weten wat Oncologie Netwerk Rheden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oncologie Netwerk Rheden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oncologie Netwerk Rheden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oncologie Netwerk Rheden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Oncologie Netwerk Rheden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oncologie Netwerk Rheden

Bezoekers bekeken ook