Fysio & Co

Fysio & Co is een Fysiotherapeut gelegen aan Rozendaalselaan 34 in Velp.

Meer informatie over Fysio & Co in Velp

Onze praktijk, Fysio Ter Horst, bestaat uit 45 experts die samenwerken om u snel en effectief van uw klachten af te helpen. We hebben nu nog meer expertise op onze 6 locaties in Velp, Rheden, Giesbeek en Lochem. U kunt gratis online consulten krijgen voor nek- en rugklachten van onze expert manueeltherapeut Bart Vos. Daarnaast kunt u het maximale uit het sportseizoen 2023-2024 halen met begeleiding van onze deskundige MSc sportfysiotherapeut Roderik Groenewold, om blessures te voorkomen en uw herstel te optimaliseren. Elke dinsdag vanaf 17.30 uur is er een sportspreekuur in Fysio Ter Horst Velp. U kunt bij ons zonder verwijzing door een arts behandeld worden en een afspraak is mogelijk binnen 24 uur. Met onze multidisciplinaire specialistenteams kunnen we al uw klachten goed en snel beoordelen en behandelen. We werken samen met andere zorginstellingen in de regio en hebben specialisten op het gebied van hielpijn, schouderklachten en handklachten. U kunt ook bij ons terecht voor het SLIMMER programma voor een gezonde leefstijl. Bel ons op: Velp 026.3620636, Rheden 0262001500, Giesbeek 0310.630005, Lochem 0573.254287.

Wil je weten wat Fysio & Co verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio & Co of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio & Co? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio & Co het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Fysio & Co reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio & Co

Bezoekers bekeken ook