Kapsalon Ans Sterne

Kapsalon Ans Sterne is een Kapper gelegen aan Kerkstraat 3 in Dieren.

Meer informatie over Kapsalon Ans Sterne in Dieren

Kapsalon Ans Sterne is een gezellige en huiselijke kapsalon, gevestigd in het mooie Dieren-Zuid. Het team van de salon heeft veel ervaring op het gebied van knippen en kleuren van haar. Ze bieden zelfs een workshop kleuranalyse aan waarbij klanten persoonlijk haar- en make-up advies krijgen. Het is mogelijk om online een afspraak te maken en op de teampagina kan je zien waar de teamleden in gespecialiseerd zijn, zodat je altijd de juiste kapster kiest. Als je binnenkort gaat trouwen, kan Kapsalon Ans Sterne zelfs je haar en make-up verzorgen, zowel in de salon als bij jou thuis. Volg de kapsalon op Facebook en Instagram voor nieuws, trends, tips&tricks, aanbiedingen en meer.

Wil je weten wat Kapsalon Ans Sterne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Ans Sterne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Ans Sterne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Ans Sterne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Kapsalon Ans Sterne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Ans Sterne

Bezoekers bekeken ook