Hair Styling Center

Hair Styling Center is een Kapper gelegen aan Den Heuvel 40 in Velp.

Meer informatie over Hair Styling Center in Velp

In deze tekst wordt gepromoot dat de lezer naar de kapsalon moet komen voor een nieuw kapsel. Het haar wordt beschouwd als het meest opvallende deel van het lichaam en de salon belooft het haar te verbeteren door middel van knippen, stylen en het creëren van krullen. De salon heeft meer dan 35 jaar ervaring en biedt zowel afspraken als walk-ins aan. Ze gebruiken Fuente haarproducten en hebben een vernieuwde salon. Daarnaast wordt de hond van de eigenaar, Boris, voorgesteld en wordt gevraagd om eventuele klachten over hem door te geven aan zijn baas. De contactgegevens van de salon worden vermeld, evenals de openingstijden en het copyright van de website.

Wil je weten wat Hair Styling Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair Styling Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair Styling Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair Styling Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Hair Styling Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair Styling Center

Bezoekers bekeken ook