HairDsign Danielle Visser-Vink

HairDsign Danielle Visser-Vink is een Kapper gelegen aan Stationsweg 6 in De Steeg.

Meer informatie over HairDsign Danielle Visser-Vink in De Steeg

Ik ben Danielle en ik heb sinds 2016 mijn eigen kapsalon geopend. Ik heb 17 jaar met passie bij dezelfde kapsalon gewerkt en nu wil ik je graag laten stralen in mijn mooie kleine salon. In mijn salon vind ik persoonlijke aandacht en kwaliteit erg belangrijk. Bij binnenkomst bespreken we je wensen en volgt er een heerlijke wasmassage en de rest van de behandeling. Ik werk met de producten van Sebastian en Sassoon professional, merken die al jaren met de laatste mode meegaan en waar ik creatief mee kan zijn. Wil je ervaren wat ik bedoel en stralend met de juiste coupe de deur uitgaan, dan nodig ik je graag uit in mijn salon. Let op, mijn salon is gesloten op dinsdag 25 mei vanwege een bruiloft op locatie en tijdens de zomervakantie van maandag 2 augustus tot en met vrijdag 3 september. Maar maak op tijd een afspraak, want mijn agenda loopt snel vol.

Wil je weten wat HairDsign Danielle Visser-Vink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HairDsign Danielle Visser-Vink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HairDsign Danielle Visser-Vink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HairDsign Danielle Visser-Vink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar HairDsign Danielle Visser-Vink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HairDsign Danielle Visser-Vink

Bezoekers bekeken ook