Studio Eigenzin

Studio Eigenzin is een Cadeauwinkel gelegen aan Emmastraat 11 in Velp.

Meer informatie over Studio Eigenzin in Velp

Na 13 jaar met veel plezier Studio Eigenzin te hebben gerund, delen Martijn en Monique slecht nieuws met hun klanten en vrienden. Monique heeft kanker en daarom hebben ze besloten om hun winkel te sluiten. Ze bedanken iedereen voor de steun en het vertrouwen in al die jaren. Studio Eigenzin was een combinatie van een ontwerpstudio en lifestyle winkel, waar klanten terecht konden voor mooie cadeaus en accessoires. Martijn Rothuizen, de eigenaar van de ontwerpstudio, hielp ondernemers met grafische vormgeving en creatieve content. Op de webshop van Studio Eigenzin werden wekelijks aanbiedingen geplaatst die gratis werden bezorgd in Velp en omgeving. Martijn was ook beschikbaar voor grafisch ontwerp en contentcreatie.

Wil je weten wat Studio Eigenzin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Eigenzin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Eigenzin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Eigenzin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Studio Eigenzin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Eigenzin

Bezoekers bekeken ook