Koko-pelli

Koko-pelli is een Cadeauwinkel gelegen aan Spoorstraat 10 in Dieren.

Meer informatie over Koko-pelli in Dieren

Koko-pelli is een newage-kadoshop met een groot aanbod aan spirituele artikelen. De winkel aan de Spoorstraat is per 28 oktober 2023 gesloten en alle artikelen worden overgebracht naar een nieuwe locatie. Hierdoor is de webwinkel tijdelijk gesloten vanaf 1 november. Bestellingen die voor 31 oktober zijn gedaan, worden nog verwerkt. Er is een speciale aanbieding in oktober: alle artikelen in de webshop hebben 40% korting met de kortingscode OKTOBER40. Kokopelli is een Mexicaanse legende die staat voor creativiteit, vruchtbaarheid, geluk en rijkdom. Hij bespeelde de indiaanse fluit en zijn muziek bracht vruchtbaarheid voor het land en volk tijdens zijn reizen.

Wil je weten wat Koko-pelli verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koko-pelli of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koko-pelli? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koko-pelli het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Koko-pelli reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koko-pelli

Bezoekers bekeken ook