zwemjufmirjam

zwemjufmirjam is een Zwemschool gelegen aan Arnhemseweg 89 in Rheden.

Meer informatie over zwemjufmirjam in Rheden

Tot nader bericht is de receptie van Zwemjufmirjam gesloten vanwege personele problemen en is er alleen iemand aanwezig tijdens de lessen. De zwemschool is gevestigd in Rheden, Ellecom en Ede en biedt zwemlessen aan voor alle kinderen vanaf 4 jaar. De lessen worden gegeven in kleine groepjes, waarbij veel aandacht, plezier en intrinsieke motivatie centraal staan. Zwemjufmirjam maakt gebruik van de zwem ABC-methode van Sports Education & Adventures, waarbij naast het normale zwemmen ook de zwemveiligheid wordt geoefend en getoetst. Tijdens de lessen staat het kind centraal en wordt er gewerkt aan het opbouwen van vertrouwen. De zwemlessen worden spelenderwijs gegeven, waarbij spelen in het water zorgt voor verbetering van de coördinatie en een gevoel van veiligheid. Bij Zwemjufmirjam worden de lessen meteen in dieper water gegeven, met behulp van het speciale Easyswim pak. Voor meer informatie over lestijden, tarieven en inschrijvingen kunt u terecht op de website van Zwemjufmirjam.

Wil je weten wat zwemjufmirjam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van zwemjufmirjam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij zwemjufmirjam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je zwemjufmirjam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar zwemjufmirjam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. zwemjufmirjam

Bezoekers bekeken ook