Zuivelhoeve Dieren

Zuivelhoeve Dieren is een Kaaswinkel gelegen aan Callunaplein 53 in Dieren.

Meer informatie over Zuivelhoeve Dieren in Dieren

Zuivelhoeve Dieren is een kaaswinkel waar je een ruim assortiment aan kazen kunt vinden. De eigen Subliem-lijn is de top onder de Hollandse kazen en wordt met liefde gerijpt op eikenhouten planken, waardoor ze smeuïger van smaak zijn en minder zout bevatten. Daarnaast bieden ze ook 30+ kazen, kruidenkazen, geitenkazen en boerenkazen aan. Er is ook een uitgebreid buitenlands assortiment, zoals Roquefort en Brugse Blom. Je kunt ook je eigen kaasplank samenstellen. Marcel en Marijke van der Zwaan en hun team verwelkomen je graag in de winkel. Je kunt ook contact met hen opnemen via e-mail of telefoon. Daarnaast zijn er ook bestsellers zoals het Bier Borrelpakket, Van alles wat en Le Gruyère AOP. Bestellingen kunnen worden verzonden vanuit de lokale winkel en er is gratis bezorging vanaf €35. Er is een veelzijdig assortiment en je kunt veilig online betalen. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je 10% korting. Je kunt ook andere Zuivelhoeve winkels vinden en de klantenservice contacteren via de website.

Wil je weten wat Zuivelhoeve Dieren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zuivelhoeve Dieren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zuivelhoeve Dieren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zuivelhoeve Dieren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Zuivelhoeve Dieren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zuivelhoeve Dieren

Bezoekers bekeken ook