Voormalig openlucht zwembad Beekhuizen

Voormalig openlucht zwembad Beekhuizen is een Stichting gelegen aan Beekhuizenseweg 93 in Velp.

Meer informatie over Voormalig openlucht zwembad Beekhuizen in Velp

Kom op zondag 19 september naar het voormalige openlucht zwembad Beekhuizen in Velp en leer alles over de ringslang! Ga op pad met een ringslangexpert van Ravon, deze neemt je mee over het natuurterrein. Hij weet alles over deze ongevaarlijke slang die leeft in het natuurgebied in Velp. Hij vertelt ook over de kikkers, padden en hazelwormen, die er ook leven. Als we geluk hebben zien we een ringslang zwemmen in één van de zwembaden of tussen een houtstapel liggen. Stichting Broedplaats Beekhuizen organiseert deze excursie en beheert het natuurterrein. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!

Wil je weten wat Voormalig openlucht zwembad Beekhuizen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voormalig openlucht zwembad Beekhuizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voormalig openlucht zwembad Beekhuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voormalig openlucht zwembad Beekhuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Voormalig openlucht zwembad Beekhuizen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voormalig openlucht zwembad Beekhuizen

Bezoekers bekeken ook