Vineyard Dieren

Vineyard Dieren is een Kerk gelegen aan Ericaplein 1 in Dieren.

Meer informatie over Vineyard Dieren in Dieren

In oktober 2023 zijn er geen activiteiten gepland. Normaal gesproken ontmoeten we elkaar elke zondag in een informele setting met koffie, muziek, bijbeluitleg en gebed. Iedereen is welkom zoals ze zijn. Daarnaast opent het Vineyard Cafe elke tweede zondag van de maand zijn deuren voor een gratis lunch voor iedereen die daar zin in heeft. Op doordeweekse dagen ontmoeten we elkaar in kleine groepen, ook wel kringen genoemd, om meer betrokkenheid met elkaar te hebben en samen God te zoeken. Er wordt ook een podcast aangeboden.

Wil je weten wat Vineyard Dieren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vineyard Dieren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vineyard Dieren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vineyard Dieren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Vineyard Dieren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vineyard Dieren

Bezoekers bekeken ook