Villa Veertien

Villa Veertien is een Hotel gelegen aan Noorderstraat 14 in Dieren.

Meer informatie over Villa Veertien in Dieren

In het Gelderse dorp Dieren bevindt zich Villa Veertien, een unieke locatie aan de oever van de rivier de IJssel. Deze villa is perfect geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als feestelijke gelegenheden, zoals vergaderingen, trainingsdagen, familiebijeenkomsten, verjaardagen en bruiloften. Villa Veertien biedt luxe suites en fraai ingerichte hotelkamers die los geboekt kunnen worden of gecombineerd kunnen worden met een evenement. Alle kamers hebben een eigen identiteit en bieden prachtig uitzicht over de rivier en de uiterwaarden. De missie van Villa Veertien is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de prachtige locatie, lokaal eten en een verwend gevoel. Ze verwelkomen graag nieuwe gasten!

Wil je weten wat Villa Veertien verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Villa Veertien of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa Veertien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa Veertien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Villa Veertien reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Villa Veertien

Bezoekers bekeken ook