Villa Dalenstein

Villa Dalenstein is een Bed & Breakfast gelegen aan Kastanjelaan 10 in Velp.

Meer informatie over Villa Dalenstein in Velp

In Velp, tegenover het treinstation, ligt Dalenstein, een monumentale villa uit 1865. Hier verwelkomen ze gasten in De Blauwe Kamer, een ruime studio met een balkon. De kamerprijs is € 120 per nacht en de kamer heeft heerlijke boxspring bedden, een eigen douche en toilet, een eigen keukentje, een smart TV met alle zenders en Netflix, eigen Wifi en gratis koffie en thee. Bij aankomst staat er een wijntje en lekkernijen klaar. De omgeving biedt prachtige natuurgebieden, zoals De Posbank, De Veluwe, Park Biljoen en Beekhuizen, evenals het centrum van Arnhem. Voor meer informatie kan er gebeld of geappt worden naar +31 6 3841 9395.

Wil je weten wat Villa Dalenstein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Villa Dalenstein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Villa Dalenstein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Villa Dalenstein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Villa Dalenstein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Villa Dalenstein

Bezoekers bekeken ook