Verkeersschool Van Houten

Verkeersschool Van Houten is een Rijschool gelegen aan Harderwijkerweg 124 in Dieren.

Meer informatie over Verkeersschool Van Houten in Dieren

Verkeersschool Rob van Houten en Autorijschool E. van Houten zijn samengevoegd tot Verkeersschool Van Houten. De rijschool bestaat al 60 jaar en dit jaar heeft Rob met pensioen genomen en heeft Esther de rijschool overgenomen. Ook Esther heeft ervaring in de rijschoolwereld, ze begon op 18-jarige leeftijd met het geven van rijlessen bij haar vader en startte twee jaar later haar eigen autorijschool. Onder de naam Verkeersschool Van Houten gaat de autorijschool een mooie toekomst tegemoet. Je kunt je direct inschrijven voor rijlessen en na je inschrijving nemen ze contact met je op voor het plannen van je eerste rijles. De prijzen voor rijlessen zijn €63 voor een les van 60 minuten en er zijn ook lespakketten beschikbaar. Naast autorijlessen biedt Verkeersschool Van Houten ook motor- en theorielessen aan. De rijschool is gevestigd in de omgeving van Dieren, Spankeren, Laag Soeren, Ellecom, De Steeg, Rheden, Rozendaal, Velp en Arnhem.

Wil je weten wat Verkeersschool Van Houten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Van Houten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Van Houten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Van Houten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Verkeersschool Van Houten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool Van Houten

Bezoekers bekeken ook