Veluwse Poort

Veluwse Poort is een Bed & Breakfast gelegen aan Admiraal Helfrichlaan 89 in Dieren.

Meer informatie over Veluwse Poort in Dieren

Activiteitenpark Veluwse Poort biedt al ruim 25 jaar activiteiten en overnachtingen aan op de Veluwezoom. Ze hebben een groot aanbod aan outdoor activiteiten, zowel binnen als buiten. Daarnaast hebben ze verschillende wandelingen om van de natuur te genieten. Het park is geschikt voor allerlei soorten gezelschappen, zoals bedrijven, families en kinderen. Ze hebben een veelzijdige keuken, sfeervolle zalen en unieke hotelkamers in Finse chalets. Ook beschikken ze over tennisbanen, een langlaufcircuit en een grote activiteitenhal. Het personeel staat altijd klaar om te helpen en je kunt contact met hen opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Het verblijf is altijd op basis van logies en ontbijt, maar je kunt ook lunch of diner bestellen. Er zijn regelmatig nieuws en acties, en je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief. Het park is gevestigd in Dieren en is goed bereikbaar.

Wil je weten wat Veluwse Poort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Veluwse Poort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Veluwse Poort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veluwse Poort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Veluwse Poort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Veluwse Poort

Bezoekers bekeken ook