Veluwe Sport

Veluwe Sport is een gelegen aan Kon. Julianalaan 15 in Dieren.

Meer informatie over Veluwe Sport in Dieren

Veluwesport is een bedrijf dat sportieve activiteiten, sportbegeleiding en voedingsadvies aanbiedt. Mark Groeneweg, een ervaren sportinstructeur, staat klaar om freelance instructie te geven aan buitensportbedrijven. Hij heeft een passie voor sport en heeft jarenlang gewerkt in de installatiebranche voordat hij zich volledig op sportbegeleiding richtte. Hij is actief betrokken bij hardlopen, ATB en een verkennersgroep in Nederland. Mark wil zijn plezier in sport graag delen door diverse activiteiten aan te bieden, zoals ATB trainingen, hardloop trainingen, GPS-tochten, buitensportactiviteiten, personal training en voedingsadvies. Veluwesport is ook te vinden op Facebook.

Wil je weten wat Veluwe Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Veluwe Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Veluwe Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veluwe Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Veluwe Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Veluwe Sport

Bezoekers bekeken ook