Veldman Sport

Veldman Sport is een Sportwinkel gelegen aan Rozendaalselaan 7 in Velp.

Meer informatie over Veldman Sport in Velp

Veldman Sport is een sport speciaalzaak in Velp met een lange historie. Sinds 1953 bevindt de mooie winkel zich aan de Rozendaalselaan. De grondlegger van de winkel, Jan Veldman, heeft een groot netwerk van verenigingen opgebouwd en was de eerste ondernemer die inzag dat samenwerken met verenigingen belangrijk is. In 2012 hebben Dennis Vriezekolk en Bert Jan Kelder de zaak overgenomen en de naam van Veldman Sport is teruggekomen op het pand als eerbetoon aan Jan Veldman. De sportwinkel richt zich voornamelijk op hockey, voetbal, tennis en indoor sporten. Ook tegenwoordig zijn sportverenigingen belangrijk voor de winkel. Ze hopen dat klanten snel een bezoekje komen brengen aan de winkel.

Wil je weten wat Veldman Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Veldman Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Veldman Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veldman Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Veldman Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Veldman Sport

Bezoekers bekeken ook