Vegro zorgwinkel Velp

Vegro zorgwinkel Velp is een Thuiszorg gelegen aan Hoofdstraat 117 in Velp.

Meer informatie over Vegro zorgwinkel Velp in Velp

Welkom bij de Vegro zorgwinkel in Velp! Deze ruime winkel aan de Hoofdstraat 117 heeft een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder rollators, rolstoelen, loophulpmiddelen en scootmobielen. Ook bieden ze huishoudelijke hulpmiddelen aan, zoals grijpstokken en kalenderklokken. De winkel werkt samen met therapeuten en Thuiszorg Kino uit Velp. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt contact opnemen om te kijken of een artikel op voorraad is. Bij Vegro kun je ook krukken, seniorenbedden, rollators en scootmobielen huren. Een scootmobiel huren kan door te bellen naar 0900 - 288 77 66 en te vragen naar de voorwaarden. Mis geen acties of nieuwtjes en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Vegro zorgwinkel Velp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vegro zorgwinkel Velp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vegro zorgwinkel Velp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vegro zorgwinkel Velp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Vegro zorgwinkel Velp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vegro zorgwinkel Velp

Bezoekers bekeken ook