VEG De Hoeksteen

VEG De Hoeksteen is een Volle Evangelie Gemeente gelegen aan Nordlaan 29A in Velp.

Meer informatie over VEG De Hoeksteen in Velp

Volle Evangelie Gemeente De Hoeksteen in Velp is een eigentijdse kerk waar de liefde voor God en bewogenheid voor mensen centraal staan. Ze zijn een Volle Evangelie Gemeente waar de liefde van God de Vader en het offer van Jezus Christus een centrale plaats innemen. Ze willen mensen helpen Jezus Christus te leren kennen en geloven dat Hij de persoonlijke Verlosser is van zonde en schuld, en de enige weg tot God, de liefhebbende Vader. Ongeacht je situatie of gevoel ben je altijd welkom bij God. Ze willen laten zien hoe geweldig het is om verbonden te zijn met God en met elkaar als deel van het grote huisgezin van God. Elke zondag is er een dienst om 10.00 uur, inclusief een eigen samenkomst voor kinderen. Op zondag 24 september is er een doopdienst en ze nodigen iedereen uit om deze stap te maken. Ze vragen ook om steun voor hun werk door middel van giften. Daarnaast hebben ze mannen events gepland staan voor 2023 waar ze samen op zoek gaan naar de bestemming als man zoals God het bedoeld heeft. Ze zijn te volgen op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat VEG De Hoeksteen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VEG De Hoeksteen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VEG De Hoeksteen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VEG De Hoeksteen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar VEG De Hoeksteen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VEG De Hoeksteen

Bezoekers bekeken ook