vdveenschilders

vdveenschilders is een Schilder gelegen aan Rinaldostraat 12 in Dieren.

Meer informatie over vdveenschilders in Dieren

Op vrijdag 10 juli heeft burgemeester Carol van Eert het Predicaat Hofleverancier uitgereikt aan het glas-, schilders- en onderhoudsbedrijf H.J. van der Veen en Zn in Dieren, ter gelegenheid van hun 100-jarig bestaan. Het bedrijf, dat al vier generaties lang bestaat, staat bekend om zijn traditie in kwaliteit en is een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven. Daarnaast is er een samenwerking aangegaan met schilder André de Roos, waardoor het aanbod aan ambachtelijke schilder- en afwerkingsmogelijkheden is uitgebreid. Het bedrijf richt zich zowel op het onderhouden van historische panden als op het geven van een klassieke uitstraling aan moderne woningen. Ook bieden ze een meerjaren onderhoudsplan aan in samenwerking met GlansGarant. Bovendien is behangen weer in en kunnen klanten bij vdveenschilders terecht voor een nieuw aangezicht van hun wanden.

Wil je weten wat vdveenschilders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van vdveenschilders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij vdveenschilders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je vdveenschilders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar vdveenschilders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. vdveenschilders

Bezoekers bekeken ook