Tricon bouw

Tricon bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Stalen Enk 2A in Velp.

Meer informatie over Tricon bouw in Velp

Tricon Bouw is een aannemer die zich al ruim 25 jaar inzet voor het bouwen van onderscheidende en betaalbare gebouwen, zoals bedrijfsgebouwen, woningen, kantoren en parkeergarages. Ze bieden een volledig pakket aan diensten, van ontwerp tot turnkey oplevering, inclusief vergunningen en stoffering. Met hun kantoor in Velp zijn ze een betrokken partner die panden een unieke sfeer weet te geven. Ze streven naar duurzaamheid, efficiëntie en flexibiliteit, en bieden een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Enkele voorbeelden van hun projecten zijn een sfeervolle zaal in Almere, transport en warehousing in Barneveld, een kantoorgebouw met metselwerk in De Beemd, een opvallende verdeling van ramen in Deventer, kantoorunits in een bestaand pand in Duiven, een kantoor met bedrijfshal langs een vijver in Ede, een verbouwing van een bedrijfspand tot fietsenwinkel in Duiven, een goederenopslag voor Intratuin Duiven, en een ronde gevel in Graafstaete te Duiven. Daarnaast zijn er ook nog enkele toekomstige projecten, zoals een nieuw bedrijfspand voor Partners2Pack in Huissen, een nieuw te bouwen groothandel en een bedrijfspand met verwijzingen naar voormalige kassen aan de Hortensialaan.

Wil je weten wat Tricon bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tricon bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tricon bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tricon bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Tricon bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tricon bouw

Bezoekers bekeken ook