The Blue Lotus

The Blue Lotus is een Chinees restaurant gelegen aan President Kennedylaan 6 in Velp.

Meer informatie over The Blue Lotus in Velp

Het Chinees Indisch restaurant The Blue Lotus in Velp is al meer dan 40 jaar een bekend begrip in de buurt. Het restaurant is gelegen bij het winkelcentrum 'Den Heuvel' en biedt voldoende gratis parkeermogelijkheden. Naast heerlijk uit eten gaan, kunt u bij The Blue Lotus ook genieten van een exclusief Oosters lopend buffet vanaf 15 personen. Het restaurant staat bekend om zijn sfeervolle ambiance, ruime keuze aan specialiteiten en de mogelijkheid tot telefonisch bestellen van afhaalmaaltijden. Het restaurant is gevestigd aan de President Kennedylaan 66 in Velp en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 16.00 tot 21.00 uur, op zaterdag en zondag van 14.00 tot 21.00 uur (restaurant open om 16.00 uur). Op feestdagen is het restaurant ook geopend van 14.00 tot 21.00 uur. Voor vragen of reserveringen kunt u contact opnemen met The Blue Lotus via telefoonnummer (026) 364 60 20 of mobiel (06) 41 48 7626.

Wil je weten wat The Blue Lotus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Blue Lotus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Blue Lotus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Blue Lotus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar The Blue Lotus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Blue Lotus

Bezoekers bekeken ook