Telecombinatie Velp

Telecombinatie Velp is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan De Overtuin 1 in Velp.

Meer informatie over Telecombinatie Velp in Velp

Telecombinatie Velp is een telefoonwinkel waar je terecht kunt voor persoonlijk advies en service. Het team staat klaar om je te helpen met alles rondom je contracten en zorgt ervoor dat alles geregeld wordt, van advies tot installatie. Ze bieden ook reparaties voor iPhones en Samsungs met originele onderdelen. Daarnaast zijn ze een verkooppunt voor Tele2 en Ben-abonnementen en bieden ze voordelige glasvezelabonnementen aan. Bij Telecombinatie Velp kun je dus niet alleen terecht voor mobiele telefonie, maar ook voor andere contracten in huis. Ze geven altijd onafhankelijk en persoonlijk advies en kennen de mogelijkheden van KPN en Vodafone op jouw adres.

Wil je weten wat Telecombinatie Velp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Telecombinatie Velp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Telecombinatie Velp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Telecombinatie Velp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Telecombinatie Velp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Telecombinatie Velp

Bezoekers bekeken ook