Tapasrestaurant La Casita

Tapasrestaurant La Casita is een Tapas restaurant gelegen aan Wilhelminastraat 16 in Velp.

Meer informatie over Tapasrestaurant La Casita in Velp

Tapasbar & restaurant La Casita is een echte Spaanse tapasbar in Velp. Ze zijn vier dagen per week geopend, van donderdag tot en met zondag, vanaf 17:00 uur. Je kunt hen bereiken op het telefoonnummer 026 379 1022 of een reservering maken via info@tapasbarlacasita.nl. Het restaurant is gevestigd aan de Wilhelminastraat 16 in Velp. Op hun Facebook-pagina, genaamd /tapasbarlacasita, kun je updates vinden over de openingstijden, tapas van de dag en ander nieuws. Bij La Casita kun je genieten van verse Spaanse tapas, bereid volgens eigen Spaanse recepten. Ze bieden een variatie aan vlees, vis, vegetarische, koude en warme tapas, dus er is voor ieder wat wils. Je kunt ook een Platos variados bestellen en de chef jouw tapas laten kiezen. Maak je ervaring compleet met een zelfgemaakte Sangria of een Mahou van de tap. Kom snel langs en ervaar het Mediterrane gevoel bij La Casita! Rianne & Raymond heten je alvast welkom.

Wil je weten wat Tapasrestaurant La Casita verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tapasrestaurant La Casita of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tapasrestaurant La Casita? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tapasrestaurant La Casita het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Tapasrestaurant La Casita reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tapasrestaurant La Casita

Bezoekers bekeken ook