Tandarts H.P.E. Tak

Tandarts H.P.E. Tak is een Tandarts gelegen aan Veerweg 36 in Rheden.

Meer informatie over Tandarts H.P.E. Tak in Rheden

Tandartspraktijk Tak is opgericht in 1977 en is inmiddels uitgegroeid van 1 naar 3 behandelkamers. De derde generatie tandarts, Anna, is bezig met de studie tandheelkunde. De praktijk straalt rust uit en neemt de tijd om de patiënten zich prettig te laten voelen in de stoel. Er wordt nauw samengewerkt met 2 (preventie-) stoelassistenten, balieassistenten en een mondhygiëniste. De praktijk hecht veel waarde aan kwaliteit en beschikt over moderne en goed onderhouden apparatuur. Tandartspraktijk Tak legt de nadruk op het centraal stellen van de patiënt, het nemen van tijd, het luisteren naar de wensen met betrekking tot het gebit en het bespreken van de behandelmogelijkheden om de beste oplossing te vinden. Daarnaast biedt de praktijk verschillende tandheelkundige gebieden aan, waaronder restauratieve tandheelkunde, esthetische tandheelkunde, mondhygiëne, endodontie, kindertandheelkunde, bleken, implantologie en orthodontie. Voor vragen kan er contact worden opgenomen met de praktijk via telefoon of e-mail. Het is belangrijk om afspraken minimaal 48 uur van tevoren af te zeggen om kosten te voorkomen.

Wil je weten wat Tandarts H.P.E. Tak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandarts H.P.E. Tak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandarts H.P.E. Tak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandarts H.P.E. Tak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Tandarts H.P.E. Tak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandarts H.P.E. Tak

Bezoekers bekeken ook