t Spank

t Spank is een Kinderopvang gelegen aan Loohof 65 in Spankeren.

Meer informatie over t Spank in Spankeren

Ons Kindcentrum 't Spank bevindt zich in het Dorpshuis in Spankeren, naast de Prinses Margrietschool. We werken samen met de school om onze samenwerking te verdiepen, zoals het creëren van een doorlopende leerlijn en het afstemmen van observaties. Op onze peutergroep bieden we ook opvang aan voor kinderen met een VVE-indicatie. In ons pedagogisch werkplan staat beschreven hoe we onze visie in de praktijk brengen. Voor inkomensafhankelijke vergoeding van de gemeente moet je aantonen dat je geen recht hebt op kinderopvangtoeslag. Hiervoor kun je een inkomensverklaring aanvragen bij de Belastingdienst. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je weten wat t Spank verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Spank of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Spank? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Spank het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar t Spank reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Spank

Bezoekers bekeken ook