t Koetshuis

t Koetshuis is een Restaurant gelegen aan Parkweg 27 in De Steeg.

Meer informatie over t Koetshuis in De Steeg

Het Koetshuis van Landgoed Rhederoord is in 2014 volledig verbouwd en herbergt nu Restaurant Koetshuis Rhederoord. De Chef neemt je mee op een ontdekkingsreis naar de mooiste biologische producten uit de streek, verwerkt tot stoere en eerlijke gerechten. Het restaurant is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 13.00 uur voor lunch en borrel, en vanaf 17.30 uur voor diner. In juli en augustus is het restaurant op dinsdag en woensdag gesloten. Op zaterdag en zondag is het restaurant geopend vanaf 12.00 uur voor lunch en borrel, en vanaf 17.30 uur voor diner. Het restaurant biedt ook overnachtingsmogelijkheden en is geschikt voor bijzondere bijeenkomsten. Er is nieuws over de Vaderdag Barbecue Roast op 18 juni, de Chef van het restaurant en de Prosciutto uit de Italiaanse Marken die in het restaurant wordt geserveerd. Kom genieten van al het moois dat de natuur, streek en seizoenen te bieden hebben bij Restaurant Koetshuis Rhederoord.

Wil je weten wat t Koetshuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Koetshuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Koetshuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Koetshuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar t Koetshuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Koetshuis

Bezoekers bekeken ook