t Hart van Dieren - Sushi & Tapas

t Hart van Dieren - Sushi & Tapas is een Restaurant gelegen aan Callunaplein 108 in Dieren.

Meer informatie over t Hart van Dieren - Sushi & Tapas in Dieren

Welkom op de website van Grand Café 't Hart van Dieren. Mustafa en Ömer zijn de eigenaren van dit café en zijn erg enthousiast om hun zaak aan de inwoners van Dieren te presenteren. Mustafa heeft jarenlange ervaring in de horeca en heeft eerder een fastfoodzaak gerund, maar miste het echte horecavak. Toen de gemeente op zoek was naar meer leven in het centrum van Dieren, zag Mustafa dit als een kans om een Grand Café te openen. Het pand waarin het café gevestigd is, heeft een bijzondere uitstraling en een toplocatie. Ömer, die ook deel uitmaakt van de familieonderneming, heeft na lang nadenken besloten om ook de stap naar de horeca te zetten. Hij is trots op het eindresultaat van het café en kijkt ernaar uit om de inwoners van Dieren te leren kennen en hun feedback te ontvangen. Het café biedt een menukaart met diverse gerechten en biedt ook de mogelijkheid voor high tea en high wine. Daarnaast hecht het café veel waarde aan lokale producten en is altijd op zoek naar samenwerkingen met lokale ondernemers. Het café is ook beschikbaar voor groepen en feestjes en reserveringen kunnen telefonisch worden gemaakt. Het café opent dagelijks om 11:00 uur en serveert ook ontbijt en late breakfast gerechten. Kortom, Grand Café 't Hart van Dieren is een gezellige plek waar iedereen kan genieten van lekker eten en drinken en waar Mustafa en Ömer er alles aan doen om hun gasten tevreden te stellen.

Wil je weten wat t Hart van Dieren - Sushi & Tapas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Hart van Dieren - Sushi & Tapas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Hart van Dieren - Sushi & Tapas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Hart van Dieren - Sushi & Tapas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar t Hart van Dieren - Sushi & Tapas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Hart van Dieren – Sushi & Tapas

Bezoekers bekeken ook