Studio Umguts interieurwinkel

Studio Umguts interieurwinkel is een Antiekwinkel gelegen aan Middellaan 10b in Velp.

Meer informatie over Studio Umguts interieurwinkel in Velp

Bij Studio Umguts vind je authentieke meubelen, decoratie en vintage- en klassieke items die jouw huis een unieke uitstraling geven. Ze dragen bij aan een duurzame wereld door producten op te knappen en zero-waste te zijn. Naast het assortiment aan vintage items bieden ze ook op maat gemaakt meubilair aan in samenwerking met een vakbekwame meubelmaker. Studio Umguts is ontstaan vanuit de pijlers circulariteit en authenticiteit en herkent de schoonheid en karakter van vintage en antieke producten. Ze zoeken, vinden, restaureren en verkopen deze unieke items. In de webshop vind je onder andere een Patijn sideboard, grote oude vitrine kast, buisframe tafel, brocante garderobekast, Amsterdamse schoolkast, art deco/Amsterdamse school dressoir, CB06 Berken serie Birch cabinet, massief hard houten boekenkast, mid-century salontafel en DB02 Dressoir. Studio Umguts is gevestigd in Velp en voor meer informatie kun je contact opnemen via info@studio-umguts.nl.

Wil je weten wat Studio Umguts interieurwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Umguts interieurwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Umguts interieurwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Umguts interieurwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Studio Umguts interieurwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Umguts interieurwinkel

Bezoekers bekeken ook