Studio Mey&Zij

Studio Mey&Zij is een Woonwinkel gelegen aan Hoofdstraat 93 in Velp.

Meer informatie over Studio Mey&Zij in Velp

"waar een huis thuis wordt" is de filosofie van Studio Mey&Zij, een woonwinkel in Velp. Ze bieden deskundig interieuradvies en verkopen onder andere gordijnen, vloeren, wanden, meubels, accessoires en verlichting. Op hun blog delen ze wekelijks woonnieuws en de nieuwste woontrends. Je kunt ook VIP klant worden en profiteren van speciale acties en aanbiedingen. De eigenaar van Studio Mey&Zij, Lucas Mey, stelt zichzelf voor en de winkel is zowel fysiek als online te bezoeken. De openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Studio Mey&Zij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Mey&Zij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Mey&Zij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Mey&Zij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Studio Mey&Zij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Mey&Zij

Bezoekers bekeken ook