Stichting Wereldwinkel Velp

Stichting Wereldwinkel Velp is een Winkel gelegen aan Hoofdstraat 41 in Velp.

Meer informatie over Stichting Wereldwinkel Velp in Velp

In de wereldwinkels van Arnhem en Velp kun je terecht voor fairtrade cadeaus. Deze cadeaus zijn eerlijk, heerlijk en duurzaam. Het doel van de Wereldwinkel is om wereldwijd betekenisvol te zijn, maar dan dichtbij huis. Ze bieden producten aan die eco-vriendelijk worden geproduceerd en geven makers uit landen als Nepal, Peru en Indonesië de kans om op een eerlijke manier geld te verdienen. De Wereldwinkel wordt gerund door vrijwilligers die allemaal bijdragen aan een betere maatschappij. Klanten zijn enthousiast over de winkel en vinden er altijd mooie cadeaus. Ook medewerkers en producenten delen hun positieve ervaringen. Kortom, de Wereldwinkel biedt unieke en kleurrijke producten en zorgt voor een duurzame en rechtvaardige wereld.

Wil je weten wat Stichting Wereldwinkel Velp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Wereldwinkel Velp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Wereldwinkel Velp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Wereldwinkel Velp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Stichting Wereldwinkel Velp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Wereldwinkel Velp

Bezoekers bekeken ook