Stichting Gelders Geologisch Museum

Stichting Gelders Geologisch Museum is een Museum gelegen aan Parkstraat 32 in Velp.

Meer informatie over Stichting Gelders Geologisch Museum in Velp

Mineralen zijn chemische elementen of verbindingen die meestal kristallijn zijn en gevormd worden door geologische processen. Er zijn meer dan 100 elementen die in de natuur voorkomen. Gesteenten kunnen worden onderverdeeld in drie hoofdsoorten, afhankelijk van de manier waarop ze zijn gevormd. Sedimentaire gesteenten zijn lang geleden in lagen gevormd, vaak op de bodem van de zee. Fossielen worden meestal gevonden in gesteente dat miljoenen jaren geleden is ontstaan uit slib dat uit rivieren op de bodem van zeeën en meren terechtkwam. Het Geologisch Museum is op zoek naar vrijwilligers met kennis van geologie om gastvrouw of -heer te zijn. Het museum is geopend van dinsdag tot en met zondag en heeft verschillende toegangsprijzen, afhankelijk van de leeftijd en groepsgrootte. Voor mensen die slecht ter been zijn, is er een traplift beschikbaar. De contactgegevens van het museum zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Stichting Gelders Geologisch Museum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Gelders Geologisch Museum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Gelders Geologisch Museum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Gelders Geologisch Museum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Stichting Gelders Geologisch Museum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Gelders Geologisch Museum

Bezoekers bekeken ook