Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom

Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom is een Stichting gelegen aan Laan van Avegoor 2 in Ellecom.

Meer informatie over Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom in Ellecom

De restauratie van de tuinmuur rondom de kerk in Ellecom is begonnen dankzij een schenking van 25.000 euro van de Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom. Deze stichting heeft in het verleden al bijgedragen aan verschillende restauratieprojecten van de kerk, maar nog nooit een bedrag van deze omvang gedoneerd. De kerk en de tuinmuur zijn belangrijke kenmerken van Ellecom en de stichting hoopt dat de inwoners en bezoekers nog lang kunnen genieten van het prachtige gebouw en de mooie tuin. Donaties zijn altijd welkom voor toekomstige restauratieprojecten. Daarnaast is er informatie te vinden over de Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom, die zich inzet voor het behoud en de verbetering van het cultureel erfgoed. De kerk kan worden gebruikt voor erediensten, maar ook voor bijvoorbeeld uitvaarten, huwelijken, concerten en lezingen. Het jaarverslag van 2021 is beschikbaar en er is contactinformatie vermeld voor meer informatie.

Wil je weten wat Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom

Bezoekers bekeken ook