Stenfert-Garage

Stenfert-Garage is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Industrielaan 6 in Dieren.

Meer informatie over Stenfert-Garage in Dieren

Bij Stenfert-Garage hebben ze een interessante voorraad aan occasions. Alle auto's worden goed nagekeken voordat ze worden aangeboden. In de showroom is er een compleet aanbod van betrouwbare occasions van verschillende merken. Je kunt rustig rondkijken onder het genot van een kopje koffie. Als je de perfecte auto hebt gevonden, kun je een proefrit maken met hulp van een medewerker. Het is ook mogelijk om je oude auto in te ruilen voor een nieuwe occasion. Voor contactgegevens kun je terecht op de website van Stenfert-Garage.

Wil je weten wat Stenfert-Garage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stenfert-Garage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stenfert-Garage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stenfert-Garage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Stenfert-Garage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stenfert-Garage

Bezoekers bekeken ook