Steakhouse El Matador

Steakhouse El Matador is een Restaurant gelegen aan Callunaplein 79 in Dieren.

Meer informatie over Steakhouse El Matador in Dieren

In 2020 openden de deuren van steakhouse El Matador, een sfeervol restaurant gelegen aan het Callunaplein in Dieren. Het team bestaat uit gemotiveerde collega's die zich volledig inzetten om de gasten een culinaire topdag te bezorgen. Reserveren is niet verplicht, maar wel gewenst, vooral met de ontwikkelingen rondom corona. Dit kan alleen telefonisch via het nummer 0313 231047. Het menu biedt verschillende voor- en hoofdgerechten, zoals diverse steaks, shoarma en lahmacun, burgers, BBQ-schotels, pizza's, tapas/mezeler en nagerechten. Ook is er de mogelijkheid om gerechten af te halen. De gerechten zijn gebaseerd op de unieke Argentijnse smaaksensatie, waarbij de chef-kok de gerechten op authentieke Argentijnse en Oosterse wijze kruidt en bereidt op een houtskoolgrill. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 15:00 tot 22:00 uur, op maandag is het gesloten. Reserveren is niet verplicht, maar wel gewenst en kan alleen telefonisch.

Wil je weten wat Steakhouse El Matador verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Steakhouse El Matador of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Steakhouse El Matador? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Steakhouse El Matador het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Steakhouse El Matador reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Steakhouse El Matador

Bezoekers bekeken ook