Sportfysiotherapie & manuele therapie van Lierop in Velp

Sportfysiotherapie & manuele therapie van Lierop in Velp is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Eiberstraat 18 in Velp.

Meer informatie over Sportfysiotherapie & manuele therapie van Lierop in Velp in Velp

Bij sportfysio van Lierop geloven ze in maatwerk en een persoonlijke aanpak. De fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in spier-, pees- en gewrichtsklachten en de praktijken zijn gevestigd in sportcentra. Er zijn 2 locaties met ruime openingstijden en je kunt snel terecht, ook als je geen lid bent van de sportlocatie. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. De vestigingen bevinden zich in Arnhem, Velp en Loenen, en er is ook een locatie in Driel waar je snel geholpen kunt worden. Alle fysiotherapeuten zijn geregistreerd en de praktijk in Arnhem heeft een gemiddeld cijfer van 9.5 op ZorgkaartNederland.

Wil je weten wat Sportfysiotherapie & manuele therapie van Lierop in Velp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportfysiotherapie & manuele therapie van Lierop in Velp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportfysiotherapie & manuele therapie van Lierop in Velp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportfysiotherapie & manuele therapie van Lierop in Velp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Sportfysiotherapie & manuele therapie van Lierop in Velp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportfysiotherapie & manuele therapie van Lierop in Velp

Bezoekers bekeken ook