Sportbedrijf Rheden

Sportbedrijf Rheden is een gelegen aan Gruttostraat 3 in Velp.

Meer informatie over Sportbedrijf Rheden in Velp

Bij Sport in Rheden kan je terecht voor alle vragen over sport in de gemeente Rheden. Ze moedigen inwoners aan om een leven lang te genieten van sport en bewegen. Ze houden sportlocaties op peil, verbinden mensen en organisaties, ondersteunen sportaanbieders en bieden persoonlijke hulp. Vanaf het schooljaar 2023/2024 starten ze met gratis sport- en beweeglessen in Velp, waar kinderen van 4 t/m 12 jaar elke dag kunnen meedoen aan verschillende activiteiten. Op maandagavond 9 oktober is er een informatiebijeenkomst over het nieuwe Sport- en Preventieakkoord, waarbij aanmelden verplicht is en kan tot en met 5 oktober 2023. Als je vragen hebt of in contact wil komen met Sport in Rheden, kan je hen telefonisch of via e-mail bereiken.

Wil je weten wat Sportbedrijf Rheden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportbedrijf Rheden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportbedrijf Rheden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportbedrijf Rheden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Sportbedrijf Rheden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportbedrijf Rheden

Bezoekers bekeken ook