Sport in Rheden

Sport in Rheden is een Sportcomplex gelegen aan Gruttostraat 3 in Velp.

Meer informatie over Sport in Rheden in Velp

Bij Sport in Rheden kun je terecht voor al je vragen over sport in de gemeente Rheden. Ze moedigen inwoners aan om een leven lang te genieten van sport en bewegen. Ze houden sportlocaties op peil, verbinden mensen en organisaties met elkaar, ondersteunen sportaanbieders en bieden persoonlijke hulp. Vanaf het schooljaar 2023/2024 starten ze met gratis sport- en beweeglessen in Velp voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Elke dag kun je meedoen en elke week staat er een nieuwe activiteit op het programma. Op maandagavond 9 oktober is er een informatiebijeenkomst over het nieuwe Sport- en Preventieakkoord. Aanmelden is verplicht en kan tot en met 5 oktober 2023. Als je vragen hebt of in contact wilt komen met Sport in Rheden, kun je hen bellen of mailen. Ze helpen je graag verder.

Wil je weten wat Sport in Rheden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport in Rheden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport in Rheden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport in Rheden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Sport in Rheden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport in Rheden

Bezoekers bekeken ook