Sport en Natuur BSO Marron

Sport en Natuur BSO Marron is een Kinderdagopvang gelegen aan Imboslaan 2A in Dieren.

Meer informatie over Sport en Natuur BSO Marron in Dieren

Kinderopvang Marron biedt warmte, aandacht, rust en een vertrouwde plek voor kinderen. Ze streven naar een ideale omgeving voor de ontwikkeling van een kind, waarbij individuele behoeften en de persoonlijkheid van het kind centraal staan. Ze betrekken de natuur bij het spelend ontdekken van zichzelf, anderen en de omgeving. De dagopvang biedt een huiselijke sfeer met een groep van 12-16 kinderen, terwijl de BSO maximaal 44 kinderen heeft en activiteiten in kleinere groepjes aanbiedt. De groepen en buitenruimtes zijn zo ingericht dat kinderen zowel rust als uitdaging vinden. Ouders zijn positief over de leuke activiteiten, zorgzame medewerkers en de mogelijkheid om veel buiten te zijn. Er is ook de optie om een rondleiding aan te vragen bij een locatie.

Wil je weten wat Sport en Natuur BSO Marron verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport en Natuur BSO Marron of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport en Natuur BSO Marron? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport en Natuur BSO Marron het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Sport en Natuur BSO Marron reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport en Natuur BSO Marron

Bezoekers bekeken ook