Sport- en Healthclub De Cirkel

Sport- en Healthclub De Cirkel is een Sportschool gelegen aan Dorpsstraat 49a in Rheden.

Meer informatie over Sport- en Healthclub De Cirkel in Rheden

Sport- en Healthclub De Cirkel is een sportschool met persoonlijke aandacht en begeleiding voor iedere sporter. Ze bieden een gevarieerd aanbod aan fitness, zwemmen en groepslessen. Op hun club portaal kun je (online) lessen, workshops en informatie bekijken. Daarnaast hebben ze een zwembad dat geschikt is voor zwemlessen, aquazwemmen, recreatief zwemmen en banen zwemmen. Leden zijn erg tevreden over De Cirkel vanwege de goede begeleiding en fijne sfeer. Je kunt nu een gratis proefweek krijgen om kennis te maken met hun sportaanbod. Ze hebben verschillende diensten en openingstijden, en zijn gevestigd op een bepaalde locatie.

Wil je weten wat Sport- en Healthclub De Cirkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport- en Healthclub De Cirkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport- en Healthclub De Cirkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport- en Healthclub De Cirkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Sport- en Healthclub De Cirkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport- en Healthclub De Cirkel

Bezoekers bekeken ook