Sport bso Puck&Co de Cirkel

Sport bso Puck&Co de Cirkel is een Kinderopvang gelegen aan Dorpsstraat 43A in Rheden.

Meer informatie over Sport bso Puck&Co de Cirkel in Rheden

Kindercentra Puck&Co is een kinderopvang in regio Gelderland die zich richt op het creëren van een plek waar kinderen zich thuis kunnen voelen. Het is geen verlengde van school of een oppas, maar een plek waar kinderen zich kunnen vermaken zoals ze gewend zijn. Puck&Co maakt deel uit van de dagelijkse wereld van het kind en biedt de mogelijkheid om samen met andere kinderen, de leiding en zelfs eigen vriendjes te spelen. Op de website van Puck&Co kunnen ouders de kosten van de kinderopvang berekenen. Daarnaast zijn er verschillende locaties van Puck&Co en wordt er regelmatig nieuws gedeeld. Zo is er een video waarin kennisgemaakt wordt met IKC De Droomgaard en is er een nieuwe Sport BSO geopend op het Sportpark van DVC. Ook wordt er aandacht besteed aan de definitieve berekening van de kinderopvangtoeslag van 2022. Voor meer informatie kunnen ouders contact opnemen met Puck&Co.

Wil je weten wat Sport bso Puck&Co de Cirkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport bso Puck&Co de Cirkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport bso Puck&Co de Cirkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport bso Puck&Co de Cirkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Sport bso Puck&Co de Cirkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport bso Puck&Co de Cirkel

Bezoekers bekeken ook