Slow Sports NL

Slow Sports NL is een Sportclub gelegen aan Arnhemseweg 130 in Rheden.

Meer informatie over Slow Sports NL in Rheden

Slow Sports Nederland is een organisatie die zich richt op slow sports activiteiten en wordt geleid door Désirée Smits. Het hoofdkantoor bevindt zich op Arnhemseweg 130 in Rheden. Voor contact met Slow Sports Nederland kan er gebeld worden naar 06-13640329 of gemaild worden naar info@slowsports.nl. Daarnaast is er een bankrekeningnummer beschikbaar voor financiële transacties, namelijk NL02 RABO 0321 6540 56. Het btw-identificatienummer van Slow Sports Nederland is NL001389457B06. Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben, dan kun je deze via het contactformulier op de website versturen. Slow Sports Nederland hecht veel waarde aan privacy en heeft een privacyverklaring opgesteld die te vinden is op de website. Daarnaast zijn er algemene voorwaarden van toepassing, die ook op de website te vinden zijn.

Wil je weten wat Slow Sports NL verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slow Sports NL of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slow Sports NL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slow Sports NL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar Slow Sports NL reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slow Sports NL

Bezoekers bekeken ook