SKI SERVICE ROZENDAAL

SKI SERVICE ROZENDAAL is een Sportwinkel gelegen aan Pinkelseweg 12 in Rheden.

Meer informatie over SKI SERVICE ROZENDAAL in Rheden

Skiservice Rozendaal is het adres voor het professioneel onderhoud van ski's en snowboards. Ze hebben een uitgebreid netwerk van inleverpunten in de regio, zodat klanten gemakkelijk hun ski's kunnen inleveren en ophalen bij een winkel in de buurt. Daarnaast bieden ze ook gebruikte ski's en snowboards, skischoenen en snowboardschoenen aan. Ze helpen graag bij het maken van de juiste keuze en hebben regelmatig mooie aanbiedingen. Voor het onderhoud van ski's en snowboards hanteren ze verschillende prijzen, zoals €9,50 voor waxen, €19,50 voor een kleine beurt (slijpen & waxen) en €25,50 voor een grote beurt (slijpen, waxen & repareren). Er zijn ook speciale prijzen voor twin-tip ski's en snowboards. Daarnaast hebben ze een aanbod van occasions, waaronder snowboardschoenen in diverse maten en Rossignol Super G Radical ski's met bindings. Klanten kunnen hun ski's en snowboards ophalen bij verschillende afhaalpunten in de regio.

Wil je weten wat SKI SERVICE ROZENDAAL verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SKI SERVICE ROZENDAAL of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SKI SERVICE ROZENDAAL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SKI SERVICE ROZENDAAL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Rheden. Opzoek naar SKI SERVICE ROZENDAAL reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SKI SERVICE ROZENDAAL

Bezoekers bekeken ook